Reparateurs delen wereldwijd hun ervaringen
R

Tijdens het vierde internationale Repair Café-webinar op vrijdag 12 juli 2024 kunnen Repair Café-reparateurs hun ervaringen uitwisselen met collega-vrijwilligers en -organisatoren uit andere landen. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een inspirerende en informatieve sessie met Repair Café-collega’s van over de hele wereld.

Tijdens dit twee uur durende online evenement komen diverse interessante onderwerpen aan bod, zoals de Repair Café-beweging in Australië en Aotearoa in Nieuw-Zeeland. Ook zal aandacht worden besteed aan het belang van dataverzameling bij Repair Cafés: waarom het belangrijk is en wat er met de verzamelde gegevens gebeurt. Sprekers uit verschillende landen delen hun inzichten en ervaringen.

Martine Postma van Repair Café International zal de deelnemers informeren over het 15-jarig jubileum van Repair Café in oktober 2024 en een selectie tonen van de jubileumvlaggetjes die vanuit de hele wereld naar Amsterdam zijn gestuurd. Martin Charter zal spreken over het onderzoek naar Repair Cafés dat wordt uitgevoerd door het Centre for Sustainable Design.

Aanmelden

Het webinar vindt plaats op 12 juli 2024, van 16.00 tot 18.00 uur Nederlandse tijd en wordt in het Engels gehouden.
Het event is gratis te volgen maar registratie is wel vereist.
Stuur een e-mail naar Ros Carruthers met daarin je naam, functie en de naam/locatie van het Repair Café waar je vrijwilliger bent. In antwoord op je bericht zul je informatie ontvangen hoe te kunnen deelnemen aan dit wereldwijde webevenement.

Aanvullende informatie over het programma en aanmelding is beschikbaar op de informatiepagina van het Centre for Sustainable Design.

LAATSTE NIEUWS

Botnet update Q1-Q2 2024

Het overzicht van botnetbedreigingen van Spamhaus geeft een uitgebreid overzicht van botnetactiviteit wereldwijd. Het bevat essentiële informatie van de meest recente ontwikkelingen in botnetactiviteiten. Naast...