Repair Café Koudekerke timmert aan de weg!
R

Eindelijk is hij er: de beachvlag van het Repair Café. Mochten bezoekers ons soms moeten zoeken, dan is dat nu voorbij. Of we nu in Koudekerke, Biggekerke of Zoutelande repareren, met deze opvallend gekleurde vlag kunnen ze blindelings zien waar we hun apparaten kunnen onderzoeken en zo mogelijk repareren. Met assistentie van het team hebben we de vlag op 17 april bij De Klimop in Koudekerke ingewijd.

Tevens was dat het moment om kennis te maken met de tweede dame in ons team die, bij ontvangst van ‘klanten’, onze receptietafel gaat versterken. Daar worden de aangevraagde reparaties nauwkeurig geregistreerd en begeleid naar de ruimte waar ze, zo mogelijk, worden uitgevoerd.

Banner RCKoudekerke

Buitenom de beachvlag hebben we ook geïnvesteerd in een trolly en gereedschap om met, soms min of meer, specialistisch gereedschap meer reparaties verantwoord uit te kunnen voeren.

Kom ook eens langs, onze vrijwilligers staan voor u klaar!
Repair Café Team Koudekerke

LAATSTE NIEUWS

Wereldprimeur Haven van Antwerpen

Vanaf eind 2024 beschikt de Haven van Antwerpen, samen met die van Zeebrugge, over de Volta 1, een volledig electrische sleepboot. De RSD-E Tug 2513,...