Apple lanceert online diagnosetool
A

Apple heeft vandaag het Self Service Repair-programma dat het in april lanceerde, uitgebreid met toegang tot  de online diagnosetool voor de iPhone 15-serie en M2 Macs. Via de tool kunnen gebruikers hun hardware, softwareversie, scherm, camera, Face ID en audio-input van hun smart phone op gebreken testen.

Gebruikers van Apple M2-gebaseerde MacBook Pro- en MacBook Air-laptops, evenals de Mac Mini, Pro en Studio, hebben toegang tot het programma dat toegang geeft tot gereedschappen, onderdelen en handleidingen die voorheen alleen toegankelijk waren voor Apple zelf en haar geautoriseerde reparatiepartners. Het is zelfs mogelijk om gereedschapsreparatiesets huren, hoewel er wel wat kritiek is vanwege de beperkte huurperiode van die sets.

De tool is vooralsnog alléén beschikbaar in de VS en zal volgens Apple in 2024 in Europa verschijnen.

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Wat is RAG?

We kunnen er niet meer omheen: AI is echt een blijvertje. Toch heeft het gebruik van AI ook zijn scherpe randjes. Neem bijvoorbeeld de...