Europese AI Act goedgekeurd
E

De AI Act heeft de goedkeuring gekregen van de verschillende lidstaten van de Europese Unie.

De tekst zal nu voorgelegd worden aan het Europees Parlement. Na die goedkeuring zal het niet lang meer duren voordat de AI Act in werking treedt. De EU kiest hier echter wel voor een zgn. wenningsperiode, waardoor een lijst van verboden AI-tools pas een half jaar later zal worden geïntroduceerd.

Lees ook
Voorlopig akkoord Europese AI Act
De Europese AI Act
EU AI Act dreigt innovatie af te remmen

LAATSTE NIEUWS

Botnet update Q1-Q2 2024

Het overzicht van botnetbedreigingen van Spamhaus geeft een uitgebreid overzicht van botnetactiviteit wereldwijd. Het bevat essentiële informatie van de meest recente ontwikkelingen in botnetactiviteiten. Naast...
De AI Act heeft de goedkeuring gekregen van de verschillende lidstaten van de Europese Unie. De tekst zal nu voorgelegd worden aan het Europees Parlement. Na die goedkeuring zal het niet lang meer duren voordat de AI Act in werking treedt. De EU kiest hier...Europese AI Act goedgekeurd