Lenovo belooft 80% van haar toestellen herstelbaar in 2025
L

Het lijkt erop dat de ThinkPad- en Motorola-fabrikant serieus van plan is om de repareerbaarheid van haar toestellen te verbeteren.

‘Meer dan 80 procent van onze apparaten zal bij de klant kunnen worden gerepareerd’, vertelde Lenovo-directeur Luca Rossi aan het Canalys EMEA Forum 2023. ‘Batterijen en SSD’s, veel dingen zullen niet langer in ons product worden verzegeld, maar zullen door de klant ter plaatse kunnen worden gerepareerd’.

Lenovo is slechts één van de vele bedrijven die hun inspanningen op het gebied van repareerbaarheid en duurzaamheid hebben verhoogd. Met dank aan het economische en politieke klimaat dat wereldwijd aan het veranderen is.
Lenovo

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Ontwikkeling kweekvlees stagneert

Sinds mei 2024 wordt kweekvlees (kip) voor het eerst in de detailhandel verkocht bij Huber's Butchery in Singapore. Hoewel dit een doorbraak lijkt, is...