Unieke belevingsapp voor zeilliefhebbers
U

Stel je voor dat je je als een echte zeiler aan boord waant bij jouw favoriete zeilteam en van dichtbij getuige kunt zijn van het strategisch manoeuvreren van de WK-zeilers. Deze lang gekoesterde droom van elke zeilliefhebber wordt werkelijkheid met de Sailing+ Experience app, een technologie ontwikkeld door onderzoekers van TU Delft.

Door middel van real-time tracking van data, visualisaties en Augmented Reality (AR) biedt deze innovatieve app een ongekende kijkervaring op het WK Zeilen. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om zeilraces vanuit verschillende hoeken te bekijken en inzicht te krijgen in de tactische beslissingen van de zeilers.

De ontwikkeling van de Sailing+ app vond plaats binnen het Europese project “Proeftuin op de Noordzee”. Dit geavanceerde testgebied van 10×10 zeemijl voor de kust van Den Haag brengt TU Delft, Gemeente Den Haag, KPN, TNO, Sailing Innovation Centre, Svasek Hydraulics en het Watersportverbond samen om slimme technologische oplossingen en innovatieve data-driven producten te ontwikkelen.

Proeftuin Op De Noordzee

Trending

LAATSTE NIEUWS

Ook Britse overheid wil inzage in werking AI toepassingen

De Britse overheid is met name geïnteresseerd over 'model weights' die bedrijven gebruiken in hun AI-modellen. Dit soort factoren kunnen in een AI-toepassing de...

Bingewatchers