Unieke belevingsapp voor zeilliefhebbers
U

Stel je voor dat je je als een echte zeiler aan boord waant bij jouw favoriete zeilteam en van dichtbij getuige kunt zijn van het strategisch manoeuvreren van de WK-zeilers. Deze lang gekoesterde droom van elke zeilliefhebber wordt werkelijkheid met de Sailing+ Experience app, een technologie ontwikkeld door onderzoekers van TU Delft.

Door middel van real-time tracking van data, visualisaties en Augmented Reality (AR) biedt deze innovatieve app een ongekende kijkervaring op het WK Zeilen. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om zeilraces vanuit verschillende hoeken te bekijken en inzicht te krijgen in de tactische beslissingen van de zeilers.

De ontwikkeling van de Sailing+ app vond plaats binnen het Europese project “Proeftuin op de Noordzee”. Dit geavanceerde testgebied van 10×10 zeemijl voor de kust van Den Haag brengt TU Delft, Gemeente Den Haag, KPN, TNO, Sailing Innovation Centre, Svasek Hydraulics en het Watersportverbond samen om slimme technologische oplossingen en innovatieve data-driven producten te ontwikkelen.

Proeftuin Op De Noordzee

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

META’s ‘Accoord of betalen’

Meta probeert gebruikers te dwingen om ofwel akkoord te gaan met het delen van hun data voor gepersonaliseerde reclame op platforms zoals Facebook, ofwel...