Lees Simpel
L

Ook wel eens een zakelijke brief (van bijvoorbeeld overheidsinstanties) ontvangen? Vaak is simpele bewoording ver te zoeken. Wat staat daar nu en wat doe ik met die inhoud? Is het belangrijk of is het slechts informatief?

Lees Simpel is een app die ingewikkelde brieven in een paar zinnen vertaalt en daarbij de belangrijkste informatie op een rijtje zet. Deze app gebruikt AI – wie samenvat maakt keuzes: wat neem je wel en wat neem je niet mee? Dat geldt voor zowel het programma als de persoon die het leest.

De app won een prijs op de 2023 Hackaton in Amsterdam en wordt beschikbaar gesteld zonder winstoogmerk.

Lees Simpel

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

META’s ‘Accoord of betalen’

Meta probeert gebruikers te dwingen om ofwel akkoord te gaan met het delen van hun data voor gepersonaliseerde reclame op platforms zoals Facebook, ofwel...