Hartman steunt Repair Cafés
H

Tuinmeubelfabrikant Hartman gaat Repair Cafés in Nederland en Vlaanderen steunen met gratis onderdelen en onderhoudsproducten voor tuinmeubelen. Op die manier wil Hartman reparatie van zijn producten makkelijker maken en mensen stimuleren langer van hun tuinmeubelen te genieten.

Mensen kunnen (een foto van) hun tuinmeubel meenemen naar een Repair Café in hun buurt, zodat de reparateurs een diagnose kunnen stellen. Zijn er speciale onderhoudsmiddelen of reserve-onderdelen nodig, dan kan het Repair Café die gratis aanvragen bij Hartman, waarna de reparatie kan worden uitgevoerd.

RepairCafe.org | Hartman

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

META’s ‘Accoord of betalen’

Meta probeert gebruikers te dwingen om ofwel akkoord te gaan met het delen van hun data voor gepersonaliseerde reclame op platforms zoals Facebook, ofwel...