• Logo Gilde Walcheren

Hartman steunt Repair Cafés
H

Tuinmeubelfabrikant Hartman gaat Repair Cafés in Nederland en Vlaanderen steunen met gratis onderdelen en onderhoudsproducten voor tuinmeubelen. Op die manier wil Hartman reparatie van zijn producten makkelijker maken en mensen stimuleren langer van hun tuinmeubelen te genieten.

Mensen kunnen (een foto van) hun tuinmeubel meenemen naar een Repair Café in hun buurt, zodat de reparateurs een diagnose kunnen stellen. Zijn er speciale onderhoudsmiddelen of reserve-onderdelen nodig, dan kan het Repair Café die gratis aanvragen bij Hartman, waarna de reparatie kan worden uitgevoerd.

RepairCafe.org | Hartman

Trending

LAATSTE NIEUWS

Ook Britse overheid wil inzage in werking AI toepassingen

De Britse overheid is met name geïnteresseerd over 'model weights' die bedrijven gebruiken in hun AI-modellen. Dit soort factoren kunnen in een AI-toepassing de...

Bingewatchers