Invloed nieuwe regels op reparaties in de EU
I

Naar aanleiding van de goedkeuring van nieuwe Europese ecodesign-regelgeving voor smartphones en tablets, organiseerde de Right to Repair Europe-coalitie samen met ECOS en Deutsche Umwelthilfe een webinar om te bespreken welke nieuwe regels van invloed zullen zijn op de reparatiemarkt van deze apparaten.

Tal van vertegenwoordigers van vooruitstrevende industrieën en Europese instellingen namen deel aan het debat.

De panelists voor dit webinar zijn:

Klik op de Youtube video hierboven om deze informatieve webinar te bekijken
Duur: 1 uur

LAATSTE NIEUWS

Botnet update Q1-Q2 2024

Het overzicht van botnetbedreigingen van Spamhaus geeft een uitgebreid overzicht van botnetactiviteit wereldwijd. Het bevat essentiële informatie van de meest recente ontwikkelingen in botnetactiviteiten. Naast...