Repair Café Middelburg druk bezocht
R

Ook actief met repareren? Meld het onze redactie!

De eerste bijeenkomst na de vakantie zit er alweer op. We hadden 75 aanmeldingen voor reparaties, waaronder televisies, tuingereedschap, koffiemachines, naaimachines, gordijnen en diverse kleding. Veel nieuwsgierige mensen bezochten ons tijdens het boodschappen doen; even binnenwippen voor een praatje of rondkijken wat we aan het doen waren.

Een nieuwe enthousiaste vrijwilligster heeft zich aangemeld die volgende keer mee komt helpen. Alle vrijwilligers waren weer blij om elkaar te zien en weer aan de slag te gaan.

We bedanken de vrijwilligers voor alle hulp en gezelligheid, evenals de bezoekers. Ook de mensen van Wijkteam Dauwendaele en gemeente Middelburg bedankt voor het gebruik van hun locatie en ondersteuning, nu en in de toekomst!

Volgende bijeenkomst: 9 september 2023 in Wijkcentrum Dauwendaele.

LAATSTE NIEUWS

Botnet update Q1-Q2 2024

Het overzicht van botnetbedreigingen van Spamhaus geeft een uitgebreid overzicht van botnetactiviteit wereldwijd. Het bevat essentiële informatie van de meest recente ontwikkelingen in botnetactiviteiten. Naast...