Exit koffieapparaat? Repair Café biedt uitkomst!
E

Koffie(zet)apparaten zijn een van de producten die je in het Repair Café het vaakst tegenkomt. Dat is niet zo vreemd: koffie is voor veel mensen heel belangrijk. Koffieapparaten worden vaak elke dag gebruikt en niet altijd even voorzichtig. Die twee zaken dragen eraan bij dat een koffieapparaat nog wel eens een mankementje vertoont.

Gelukkig hebben reparateurs van alle Repair Cafés veel ervaring met het repareren van allerlei soorten koffieapparaten. In 60% van de gevallen zijn de reparaties ook succesvol, blijkt uit de RepairMonitor waarin Repair Cafés hun reparatiegegevens registreren.

In nog eens 14% van de gevallen krijgt de eigenaar advies, waarmee de reparatie op een later moment alsnog kan worden voltooid.

Als reparaties van koffieapparaten niet lukken (29% van de gevallen), komt dat vaak doordat er een onderdeel is doorgebrand of afgebroken, of doordat er kortsluiting is ontstaan. Soms lukt het niet om het apparaat open te krijgen of zijn er geen vervangende onderdelen te vinden.

RepairCafe.org | Repair Cafés Zeeland

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

SIDN pakt malafide houders aan

De Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN), beëindigde eind vorig jaar 8.000 .nl-domeinnamen van malafide houders. In 2023 werden in totaal iets meer dan 10.000...