Bereken zelf de kosten van uw energieverbruik
B

De afgelopen tijd is de energiemarkt op hol en daarmee kijken velen kritisch naar hun energieverbruik.

Sommigen mensen kijken echter minder kritisch naar de leverancier en zijn prijs. Alhoewel: een veelgebruikte strategie is te kijken naar het goedkoopste contract, maar of dat de juiste is?

Albert Bergers heeft zich zelf op zijn eigen energiecontract geworpen met de vraag hoe de leverancier nu aan die factuurbedragen komt. Dat leidde tot een Excel-bestand waarin hij overigens wel tot het uiterste is gegaan.

Lees verder > | Download spreadsheet

LAATSTE NIEUWS

Botnet update Q1-Q2 2024

Het overzicht van botnetbedreigingen van Spamhaus geeft een uitgebreid overzicht van botnetactiviteit wereldwijd. Het bevat essentiรซle informatie van de meest recente ontwikkelingen in botnetactiviteiten. Naast...