Plastic processors voor een cent per stuk
P

Dankzij supergoedkope programmeerbare plastic processors kan nu alles ‘slim’ worden.

Volgens een rapport van IEEE Spectrum zouden deze nieuwe Flexicore-chips een wereld op gang kunnen brengen waarin alles – van verband tot bananen – een chip zou kunnen hebben. De huidige chipontwerpen (zelfs voor de meest elementaire microcontrollers) zijn te complex om massaal in plastic te worden geproduceerd: je zult zeker geen plastic processor zien op een lijst met beste CPU’s voor gaming. Dit is het belangrijkste probleem waarmee deze ontwerpen worden geconfronteerd.

EngineersOnline | IEE Spectrum | Internet of Things

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

META’s ‘Accoord of betalen’

Meta probeert gebruikers te dwingen om ofwel akkoord te gaan met het delen van hun data voor gepersonaliseerde reclame op platforms zoals Facebook, ofwel...