Nieuw: RevPi S/SE-series
N

Hoewel de meeste Raspberry Pi modellen nog steeds mondjesmaat te koop zijn, is er toch nieuws te melden over de release van twee afgeleide modellen, gebaseerd op de gloednieuwe Compute Module 4S.

Revolution Pi (RevPi) is ontwikkeld door het duitse Kunbus GmbH, dat zicht heeft toegelegd op het ontwikkelen van een Raspberry-in-One module voor industrieel gebruik. Elke module kan worden gemonteerd op een zgn. DIN rail waardoor het geheel er uitziet als een soort stoppenkast.

We hebben het hier over de S- en SE-serie. De serie is een tussenvorm van de bekende 3+ serie en de RevPi 4 serie. Door het aanhoudende wereldwijde chiptekort heeft Raspberry Pi daarom een ​​bijzonder alternatief voor de Compute Module 3+ aangeboden: de Compute Module 4S. Dit is een Compute Module in de vormfactor van de CM3+ waarop de krachtigere Arm Cortex-A72 processor van de CM4 is geïnstalleerd. De modules zijn beschikbaar onder de naam RevPi Core, RevPi Connect en RevPi Flat.

Lees meer…

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Ontwikkeling kweekvlees stagneert

Sinds mei 2024 wordt kweekvlees (kip) voor het eerst in de detailhandel verkocht bij Huber's Butchery in Singapore. Hoewel dit een doorbraak lijkt, is...