‘Plug-and-play’ debugkit voor Rpi Pico
'

Debug Probe in combinatie met op Arm-gebaseerde microcontrollers

De Debug Probe dient om ‘plug-and-play’ bugs in de code van de microcontroller te kunnen opsporen. Hierdoor hoeven gebruikers niet langer een tweede Pico en een Picoprobe te gebruiken als debugoplossing.

De debugadapter (US$12) is uitgerust met een RP2040-chip en is compatibel met de cmsis-dap-standaard. Ook werkt het met andere tools die van die standaard gebruikmaken, zoals OpenOCD. De kit kost 12 USD en biedt usb-naar-swd-ondersteuning en kan tevens dienen als een universele usb-uart-adapter.

Raspberry Pi   Hardware.info

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Nieuwe toepassingen met AI

Bij de toepassingen van AI is het meer hollen dan stilstaan. Toch willen we je een aantal ontwikkelingen van de afgelopen twee maanden niet...