‘Plug-and-play’ debugkit voor Rpi Pico
'

Debug Probe in combinatie met op Arm-gebaseerde microcontrollers

De Debug Probe dient om ‘plug-and-play’ bugs in de code van de microcontroller te kunnen opsporen. Hierdoor hoeven gebruikers niet langer een tweede Pico en een Picoprobe te gebruiken als debugoplossing.

De debugadapter (US$12) is uitgerust met een RP2040-chip en is compatibel met de cmsis-dap-standaard. Ook werkt het met andere tools die van die standaard gebruikmaken, zoals OpenOCD. De kit kost 12 USD en biedt usb-naar-swd-ondersteuning en kan tevens dienen als een universele usb-uart-adapter.

Raspberry Pi   Hardware.info

LAATSTE NIEUWS

Datingfraude – Liefde in de val

In de huidige digitale wereld, waar datingapps de norm zijn geworden voor het vinden van een date, schuilt een verborgen gevaar: datingfraude. Oplichters maken...