Tekort Raspberry Pi4 voorbij
T

De makers van de Raspberry Pi denken dat de productie van de minicomputer vanaf de zomer weer op een miljoen per maand zou kunnen komen. Eben Upton (CEO van de Raspberry Pi Foundation) heeft verklaard dan er hard is gewerkt om de beschikbaarheid van Raspberry Pi-producten te verbeteren.

In eerste instantie gaat het om de beschikbaarheid van de goedkope Raspberry Pi Zero en Raspberry Pi Zero W. Hierna zullen de Raspberry Pi 3A+ en verschillende versies van de Raspberry Pi 4 volgen.

Los van de beschikbaarheid zullen de prijzen van sommige Rasberry Pi modellen stijgen. De adviesprijs van de Raspberry Pi Zero van 5 dollar naar 10 dollar en die van de Raspberry Pi Zero W van 10 dollar naar 15 dollar (excl. btw).

C’t

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

META’s ‘Accoord of betalen’

Meta probeert gebruikers te dwingen om ofwel akkoord te gaan met het delen van hun data voor gepersonaliseerde reclame op platforms zoals Facebook, ofwel...