Groene browser
G

Zoekmachine Ecosia lanceert een nieuwe browser die de financiering van boombeplantingsprojecten uitbreidt door een deel van de advertentie-inkomsten te gebruiken.

Gebaseerd op Google’s Chromium, biedt de browser een vertrouwde ervaring die vergelijkbaar is met Chrome, wat Ecosia helpt om gebruikers aan te trekken. De browser is platformonafhankelijk, beschikbaar op Mac, iOS en Android, waardoor de duurzaamheidsbelofte van Ecosia wordt versterkt door gebruikers op verschillende apparaten te bereiken.

Met meer dan 200 miljoen geplante bomen wereldwijd heeft Ecosia zich toegelegd op duurzaamheid, waaronder het opwekken van schone energie. De browser zal verder worden aangepast met functies zoals een AI-chatbot en meer maatwerk, met als doel zowel bestaande als nieuwe gebruikers aan te spreken, waaronder diegenen met een interesse in milieuvriendelijkheid.

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Ontwikkeling kweekvlees stagneert

Sinds mei 2024 wordt kweekvlees (kip) voor het eerst in de detailhandel verkocht bij Huber's Butchery in Singapore. Hoewel dit een doorbraak lijkt, is...