Box 14 voor 4 Gbps-abonnement
B

Consumenten en kleinzakelijke klanten die de hoogste snelheid van 4 Gbps in huis willen halen krijgen bij KPN de Box 14, die geschikt is voor snelheden tot 10 Gbps via XS-GPON en IPv6.

De Box beschikt over een 10 Gbps wan-poort voor de glasvezelaansluiting en een 10 Gbps lan-poort voor het thuisnetwerk van de abonnee. Daarnaast is er een 2,5 Gbps-poort en zijn er twee 1 Gbps-poorten. Verder beschikt het over Wifi-6, een telefoonaansluiting en een USB 2.0- en USB 3.0-poort.

In combinatie met de Box 14 kan men voor 1 Gbps of 4 Gbps bandbreedte kiezen. De Arcadyan Box14 ERV67AX348B wordt alleen bij een nieuw 4 Gbps glasvezelabonnement geleverd of bij klanten die hun abonnement upgraden naar die snelheid.

ViaKPN

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Quishing – het nieuwe phishing

Voor elke vorm van communicatie of berichten die er zijn, kunt je er zeker van zijn dat oplichters en hackers een manier proberen te...

Bingewatchers