Box 14 voor 4 Gbps-abonnement
B

Consumenten en kleinzakelijke klanten die de hoogste snelheid van 4 Gbps in huis willen halen krijgen bij KPN de Box 14, die geschikt is voor snelheden tot 10 Gbps via XS-GPON en IPv6.

De Box beschikt over een 10 Gbps wan-poort voor de glasvezelaansluiting en een 10 Gbps lan-poort voor het thuisnetwerk van de abonnee. Daarnaast is er een 2,5 Gbps-poort en zijn er twee 1 Gbps-poorten. Verder beschikt het over Wifi-6, een telefoonaansluiting en een USB 2.0- en USB 3.0-poort.

In combinatie met de Box 14 kan men voor 1 Gbps of 4 Gbps bandbreedte kiezen. De Arcadyan Box14 ERV67AX348B wordt alleen bij een nieuw 4 Gbps glasvezelabonnement geleverd of bij klanten die hun abonnement upgraden naar die snelheid.

ViaKPN

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

META’s ‘Accoord of betalen’

Meta probeert gebruikers te dwingen om ofwel akkoord te gaan met het delen van hun data voor gepersonaliseerde reclame op platforms zoals Facebook, ofwel...