Odido beschikbaar op glasvezel DELTA Fiber
O

Vanaf 5 oktober 2023 zijn de internet- en tv-diensten van Odido (voorheen T-Mobile) óók beschikbaar in de gebieden waar DELTA Fiber glasvezel reeds heeft aangelegd. De langetermijnsamenwerking tussen Odido en DELTA Fiber, om diensten over elkaars netwerken te leveren, werd al eerder aangekondigd.

Nu kunnen de eerste huishoudens ook daadwerkelijk gebruikmaken van Odido’s internet via glasvezel van DELTA Fiber met up- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit per seconde. De diensten van Odido worden in de komende periode beschikbaar voor 1,3 miljoen huishoudens.

Odido heeft de intentie om DELTA Fiber’s glasvezelnetwerk ook te gebruiken voor het versneld uitrollen van het 5G-netwerk. DELTA Fiber breidt met dit partnership de mobiele producten en diensten voor zijn klanten uit door het bieden van 5G, hogere snelheden en Unlimited data. Hiervoor gebruiken zij het mobiele netwerk van Odido, dat wereldwijd geldt als één van de betere.

BRONEmerce

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

META’s ‘Accoord of betalen’

Meta probeert gebruikers te dwingen om ofwel akkoord te gaan met het delen van hun data voor gepersonaliseerde reclame op platforms zoals Facebook, ofwel...