Freedom Internet voor Delta abonnees
F

Het team van Freedom Internet is de afgelopen tijd hard bezig geweest met de technische implementatie van Freedom op het DELTA Fiber netwerk. De testperiode is met succes afgerond.

Vanaf dit moment is het daarom ook mogelijk om, in de gebieden waar DELTA Fiber al ligt, een voor-intekenlijst te plaatsen. Doe de postcodecheck om te kijken welke abonnementen op jouw adres kunnen worden geleverd.

Freedom Internet is, net zoals het originele XS4all indertijd, een internetprovider die privacy en online veiligheid serieus neemt. Ze bieden namelijk niet alleen snelle en stabiele internetverbindingen via glasvezel en DSL, digitale TV en bellen, maar vechten voor een veilig en vrij internet.

Betrokken

Freedom is niet uit op winstmaximalisatie voor aandeelhouders. Het investeert liever in zaken waar we allemaal een beetje beter van worden. Zo maken ze zich druk om, onder andere, digitale burgerrechten, techkwesties en internet in het onderwijs.

Freedom BV hangt onder Stichting Appeltaart die het ideologisch gehalte bewaakt en continu actueel houdt. Deze bijzondere juridische structuur zorgt ervoor dat deze ISP zich niet verliest in commerciële verleidingen.
De domeinnaam freedom.nl is het bedrijf in bruikleen gegeven door Bits of Freedom (BoF). Als men zich niet de beoogde doelstellingen houden, kan BoF deze domeinnaam terugeisen.

Lees ook
Freedom Internet groeit nog steeds
Freedom en Delta bereiken accoord

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Ontwikkeling kweekvlees stagneert

Sinds mei 2024 wordt kweekvlees (kip) voor het eerst in de detailhandel verkocht bij Huber's Butchery in Singapore. Hoewel dit een doorbraak lijkt, is...