AVM brengt nieuw glasvezelmodem uit
A

FRITZ!Box 5590 Fiber

Deze nieuwe glasvezelmodem is nu passend op iedere (Europese) glasvezelaansluiting. In Nederland worden verschillende glasvezeltechnologieën gebruikt. De FRITZ!Box 5590 Fiber komt daarom in de volgende 2 varianten: de AON- en de XGS-PON versie (Delta). Het oudere broertje, de FRITZ!Box 5530 Fiber en voorheen enkel verkrijgbaar met AON-aansluiting, is vanaf nu ook verkrijgbaar in de XGS-PON variant.

Bij de FRITZ!Box 5590 Fiber is de SFP-module al in de ingebouwde aansluiting voor de glasvezelmodule geplaatst. Afhankelijk van het FRITZ!Box-model is dat een SFP-module voor AON of voor XGS-PON.

De modem/router (of is het een slimme mediaconverter?) kan rechtstreeks worden gebruikt op elke glasvezelaansluiting van het XGS-PON-glasvezelnetwerk zonder mediaconverter of voorgeschakelde providermodem.

Lees verder > | AVM | AON | XGS-PON

Lees ook
Vrije modemkeuze zorgt voor keuze- en beslissingsvrijheid

LAATSTE NIEUWS

Datingfraude – Liefde in de val

In de huidige digitale wereld, waar datingapps de norm zijn geworden voor het vinden van een date, schuilt een verborgen gevaar: datingfraude. Oplichters maken...