AVM brengt nieuw glasvezelmodem uit
A

FRITZ!Box 5590 Fiber

Deze nieuwe glasvezelmodem is nu passend op iedere (Europese) glasvezelaansluiting. In Nederland worden verschillende glasvezeltechnologieën gebruikt. De FRITZ!Box 5590 Fiber komt daarom in de volgende 2 varianten: de AON- en de XGS-PON versie (Delta). Het oudere broertje, de FRITZ!Box 5530 Fiber en voorheen enkel verkrijgbaar met AON-aansluiting, is vanaf nu ook verkrijgbaar in de XGS-PON variant.

Bij de FRITZ!Box 5590 Fiber is de SFP-module al in de ingebouwde aansluiting voor de glasvezelmodule geplaatst. Afhankelijk van het FRITZ!Box-model is dat een SFP-module voor AON of voor XGS-PON.

De modem/router (of is het een slimme mediaconverter?) kan rechtstreeks worden gebruikt op elke glasvezelaansluiting van het XGS-PON-glasvezelnetwerk zonder mediaconverter of voorgeschakelde providermodem.

Lees verder > | AVM | AON | XGS-PON

Lees ook
Vrije modemkeuze zorgt voor keuze- en beslissingsvrijheid

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Nieuwe toepassingen met AI

Bij de toepassingen van AI is het meer hollen dan stilstaan. Toch willen we je een aantal ontwikkelingen van de afgelopen twee maanden niet...