• Logo Gilde Walcheren

EUTELSAT HOTBIRD 13F en HOTBIRD 13G satellieten in gebruik genomen
E

Eutelsat Communications’ HOTBIRD 13F en HOTBIRD 13G satellieten zijn nu volledig actief. De satellieten, die zich op de 13° oostelijke videobuurt van Eutelsat bevinden, versterken en verbeteren de uitzendkwaliteit van ongeveer negenhonderd televisiekanalen naar meer dan 160 miljoen huishoudens in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

De HOTBIRD-videowijk biedt onderdak aan 7 premium tv-platforms, meer dan 600 betaaltelevisiekanalen, 300 vrij te ontvangen kanalen en 500 HDTV- en UHD-kanalen.

Met zijn unieke pan-Europese dekking bereikt HOTBIRD alleen al in Europa 130 miljoen huishoudens. De satellieten distribueren ook tv-kanalen naar 90% van de kabel- en IPTV-exploitanten in Europa en MENA-regio, waardoor 13° East de toonaangevende DTH-, kabel-, IP- en DTT-aanbieder in de hele regio is.

Trending

LAATSTE NIEUWS

Ook Britse overheid wil inzage in werking AI toepassingen

De Britse overheid is met name geïnteresseerd over 'model weights' die bedrijven gebruiken in hun AI-modellen. Dit soort factoren kunnen in een AI-toepassing de...

Bingewatchers