Bing Chat slaat vleugels uit
B

Bing Chat, de AI-chatbot van Microsoft, was voornamelijk beschikbaar op Edge, de eigen browser van Microsoft. Deze beperking vormde een ongemak voor gebruikers die de voorkeur gaven aan andere browsers. Dit scenario staat echter op het punt te veranderen, aangezien Bing Chat nu wordt getest voor gebruik in Google Chrome en Safari.

Er zijn nog wel een aantal beperkingen bij het gebruik bij laatstgenoemde browsers: prompts kunnen maximaal 2.000 woorden bevatten, in tegenstelling tot de limiet van 4.000 woorden die beschikbaar is bij het gebruik van Bing Chat op Edge.
Bovendien wordt het gesprek met de chatbot na vijf beurten gereset in plaats van na 30 beurten. Gebruikers kunnen ook pop-ups tegenkomen die hen vragen Edge te downloaden.

Het zal interessant zijn om te zien hoe Microsoft deze problemen in de toekomst aanpakt en hoe deze uitbreiding het gebruik van Bing Chat beïnvloedt. Het is in elk geval een stap in de goede richting om AI-chatbots toegankelijker te maken voor gebruikers in verschillende browsers.

Trending

LAATSTE NIEUWS

Ook Britse overheid wil inzage in werking AI toepassingen

De Britse overheid is met name geïnteresseerd over 'model weights' die bedrijven gebruiken in hun AI-modellen. Dit soort factoren kunnen in een AI-toepassing de...

Bingewatchers