Samsung’s doe-het-zelf reparatie in EU
S

Het Self-Repair-programma van Samsung is vanaf nu beschikbaar in de volgende Europese landen: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Spanje, Zweden en het VK.

Eigenaren van de Galaxy S20, S21 en S22-reeks in Europa kunnen nu het scherm, het achterglas en de oplaadpoorten vervangen. Heb je een Galaxy Book Pro, dan krijg je toegang tot zeven originele onderdelen om zelf reparaties uit te voeren: de voorkant van de behuizing, de achterkant van de behuizing, het display, de batterij, het touchpad, de aan/uit-toets met vingerafdruklezer en de rubberen voetjes.

Samsung’s Self-Repair-programma zal in de nabije toekomst uitgebreid worden met meer apparaten, gereedschappen en handleidingen en door deze ook (online) beschikbaar te maken. De reparatiekits worden in Amerika geleverd door iFixit, maar in Nederland en BelgiĂ« (ook) door 2Service.

Samsung Self Repair 2Service

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Wat is RAG?

We kunnen er niet meer omheen: AI is echt een blijvertje. Toch heeft het gebruik van AI ook zijn scherpe randjes. Neem bijvoorbeeld de...