Constantijn hekelt Nederlandse regeldrang rond AI
C

Prins Constantijn hekelt de regeldrang vanuit het kabinet op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI).Op zich niet vreemd want als voorman van Techleap.nl ziet hij dat er in de VS en VK veel meer mogelijk is binnen de sector:

“Onze staatssecretaris Alexandra van Huffelen (Digitalisering) is eerder bijvoorbeeld alleen maar negatief geweest over AI”, meent Constantijn. “Je kunt de technologie hier wel wegreguleren, maar dan slaat die Nederland wel over en dan heb je geen enkele controle. En met dit beleid vinden we het dan ook nog raar dat de Verenigde Staten alle grote platformen hebben”, stelt de prins met gevoel voor ironie. “We praten hier alleen maar over de gevarenkant van AI.”

RTLNieuws

LAATSTE NIEUWS

Datingfraude – Liefde in de val

In de huidige digitale wereld, waar datingapps de norm zijn geworden voor het vinden van een date, schuilt een verborgen gevaar: datingfraude. Oplichters maken...