ChatGPT krijgt toegang tot recente informatie

Maker OpenAI heeft ondersteuning voor plugins toegevoegd.

Via een speciale plugin van OpenAI kan ChatGPT nu op het internet zoeken naar specifieke informatie. De toegang tot de plugins – zowel om ze te gebruiken als om ze te ontwikkelen – is nog beperkt. Ontwikkelaars die een plugin willen maken, staan nog veelal op een wachtlijst.

ChatGPT is getraind op een dataset met informatie die wat verouderd is: de meest recente informatie komt uit 2021. Teksten genereren over recentere gebeurtenissen of met meer up-to-date-kennis kon tot nu toe dus niet.

AGConnect

 

Persoonlijke data verwijderen uit ChatGPT/4

Er is een kans dat ChatGPT persoonlijke details kent - en als dat niet...

AI-handlanger voor advocaten

Henchman wil met AI verrijkte add-on 'de advocaat van morgen' ondersteunen. We hebben het hier...

vandaag gelezen

Bingewatchers