ChatGPT krijgt toegang tot recente informatie
C

Maker OpenAI heeft ondersteuning voor plugins toegevoegd.

Via een speciale plugin van OpenAI kan ChatGPT nu op het internet zoeken naar specifieke informatie. De toegang tot de plugins – zowel om ze te gebruiken als om ze te ontwikkelen – is nog beperkt. Ontwikkelaars die een plugin willen maken, staan nog veelal op een wachtlijst.

ChatGPT is getraind op een dataset met informatie die wat verouderd is: de meest recente informatie komt uit 2021. Teksten genereren over recentere gebeurtenissen of met meer up-to-date-kennis kon tot nu toe dus niet.

AGConnect

 

LAATSTE NIEUWS

Botnet update Q1-Q2 2024

Het overzicht van botnetbedreigingen van Spamhaus geeft een uitgebreid overzicht van botnetactiviteit wereldwijd. Het bevat essentiรซle informatie van de meest recente ontwikkelingen in botnetactiviteiten. Naast...