ChatGPT krijgt toegang tot recente informatie
C

Maker OpenAI heeft ondersteuning voor plugins toegevoegd.

Via een speciale plugin van OpenAI kan ChatGPT nu op het internet zoeken naar specifieke informatie. De toegang tot de plugins – zowel om ze te gebruiken als om ze te ontwikkelen – is nog beperkt. Ontwikkelaars die een plugin willen maken, staan nog veelal op een wachtlijst.

ChatGPT is getraind op een dataset met informatie die wat verouderd is: de meest recente informatie komt uit 2021. Teksten genereren over recentere gebeurtenissen of met meer up-to-date-kennis kon tot nu toe dus niet.

AGConnect

 

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Nieuwe toepassingen met AI

Bij de toepassingen van AI is het meer hollen dan stilstaan. Toch willen we je een aantal ontwikkelingen van de afgelopen twee maanden niet...