IFixit – reserveonderdelen voor Logitech-producten
I

Reparatiesite iFixit gaat samenwerken met Logitech om reserveonderdelen aan te bieden.Het gaat om hardware die buiten de garantie valt. Naast de reserveonderdelen worden ook officiële reparatiehandleidingen uitgebracht.

Logitech zegt met deze stap zijn producten een langere levensduur te willen geven om zo de hoeveelheid e-waste te verminderen. Volgens iFixit werkt de site al enige tijd samen met Logitech om de ontwerpen van diens producten makkelijker repareerbaar te maken en moeten mensen ‘van over de hele wereld’ hiermee toegang krijgen tot reserveonderdelen van Logitech-producten.

IFixit werkt ook al samen met onder meer Samsung, Google, Microsoft en Valve om reserveonderdelen voor een aantal van hun producten aan te bieden.

Tweakers | iFixit | Logitech

Trending

LAATSTE NIEUWS

Ook Britse overheid wil inzage in werking AI toepassingen

De Britse overheid is met name geïnteresseerd over 'model weights' die bedrijven gebruiken in hun AI-modellen. Dit soort factoren kunnen in een AI-toepassing de...

Bingewatchers