Losse onderdelen voor Surface-apparaten
L

Microsoft heeft de beschikbaarheid aangekondigd van vervangende onderdelen voor zijn Surface-apparaten in de Microsoft Store, een belangrijke stap in de richting van verbetering van de repareerbaarheid van haar producten.

In de Surface Pro-reeks worden de Surface Pro 8, Surface Pro 9 en Surface Pro 9 met 5G allemaal ondersteund. Voor de Surface Laptop-lijn zijn onderdelen beschikbaar voor modellen van de Surface Laptop 3 tot het nieuwste model, de Surface Laptop 5. De Surface Laptop Go 2, Surface Laptop Studio en Surface Studio 2+ worden ook ondersteund.

De beschikbaarheid van onderdelen is afhankelijk van het model van het apparaat. Gebruikers van Surface Pro 7 kunnen bijvoorbeeld alleen een vervangende standaard voor hun apparaat kopen. Als je echter een Surface Pro 9 hebt, kun je een beeldscherm, USB-C-poorten, camera’s, luidsprekers en nog veel meer vinden.

HardwareInfo

Repareerbaar of toch niet?

Opmerkelijk is dat volgens Microsoft voor de nieuwste modellen veel meer vervangende onderdelen beschikbaar zijn dan voor oude. En dat terwijl bij die laatste categorie gebruikers het juist gaat over repareerbaarheid van hun oude apparaat?!
Als gebruiker zou je dus op het moment dat je een apparaat koopt, ook reserve-onderdelen moeten aanschaffen omdat die na een aantal jaren niet beschikbaar zijn voor reparatie?

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Ontwikkeling kweekvlees stagneert

Sinds mei 2024 wordt kweekvlees (kip) voor het eerst in de detailhandel verkocht bij Huber's Butchery in Singapore. Hoewel dit een doorbraak lijkt, is...