• Logo Gilde Walcheren

Fietstour langs Europese Repair Cafés
F

De Luxemburgs-Oostenrijkse reparateur Michel Heftrig is begonnen aan een opvallende actie om aandacht te vragen voor het belang van repareren. Op een overdekte elektrische fiets maakt hij een reis van meer dan 5.000 kilometer door Europa. Onderweg bezoekt hij meer van vijftig Repair Cafés in tien landen, waaronder Duitsland, Denemarken en Nederland.

Michel ziet zijn reis niet alleen als een actie voor het klimaat, maar ook als een avontuur. “Waarschijnlijk zal ik wel ergens panne krijgen, maar ik ga onderweg veel reparateurs en knutselaars ontmoeten, dus ik ben optimistisch dat het allemaal gaat lukken.” In de Repair Cafés die hij onderweg bezoekt wil hij ook zijn eigen reparatievaardigheden uitbreiden. Michel hoopt in augustus terug te zijn in Oostenrijk.

Reisverslag | RepairCafe.org

Trending

LAATSTE NIEUWS

Ook Britse overheid wil inzage in werking AI toepassingen

De Britse overheid is met name geïnteresseerd over 'model weights' die bedrijven gebruiken in hun AI-modellen. Dit soort factoren kunnen in een AI-toepassing de...

Bingewatchers