ChatGPT 4 gaat video’s genereren
C

Genereer complexe creaties met eenvoudige tekstinvoer

Niet alleen belooft GPT 4 (en dan een daarop gebaseerd ChatGPT 4) dan meer kracht om invoer te begrijpen en dan betere reacties te geven, ook kan de nieuwe versie multimodaal werken. Dit betekent dat het op basis van bijvoorbeeld tekst, beelden kan aanmaken (en in theorie ook andersom).

Meta heeft begin vorig jaar al een eigen AI-prototype geshowd waarmee een algemene tekstomschrijving een tekenfilmachtige omgeving in virtual reality (VR) kan opleveren. Deze Builder Bot is bedoeld voor het metaverse, waar Facebook-oprichter Mark Zuckerberg groots op inzet. Eind vorig jaar is ook een AI onthuld om video’s te maken. Dat Make-A-Video-systeem kan op basis van tekst, een afbeelding of een al bestaande video bewegend beeld maken.

AGConnect | BuilderBot   

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Nieuwe toepassingen met AI

Bij de toepassingen van AI is het meer hollen dan stilstaan. Toch willen we je een aantal ontwikkelingen van de afgelopen twee maanden niet...