Ook DuckDuckGo voegt AI functionaliteit toe
O

Zoekmachine levert hierbij alleen zoekresultaten met bronvermelding.

DuckDuckGo is een ‘uitgeklede’zoekmachine die geen gebruikers volgt of gegevens verzamelt. De zoekopdrachten die je intikt worden niet bewaard, zodat je veilig en privΓ© kunt browsen. Je hoeft dus ook niet langer je data aan Google af te staan.

DDGoAangedreven door generatieve AI-modellen van OpenAI en Anthropic, genereert DuckAssist antwoorden op gebruikersvragen. Het genereert korte antwoorden op vragen van gebruikers op basis van informatie in Wikipedia-artikelen en andere bronnen, zoals Encyclopedia Britannica. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van een ChatGPT functie, maar is gebaseerd op bestaande bronnen zonder dat daar iets van het algoritme zelf aan wordt toegevoegd.

Gebruikers zullen de DuckAssist antwoorden zien verschijnen in een paneel boven de standaard DuckDuckGo zoekresultaten, samen met een link naar het artikel waaruit de informatie is gehaald.

DuckDuckGo | Techzine

LAATSTE NIEUWS

Datingfraude – Liefde in de val

In de huidige digitale wereld, waar datingapps de norm zijn geworden voor het vinden van liefde, schuilt een verborgen gevaar: datingfraude. Oplichters maken gebruik...