AI-handlanger voor advocaten
A

Henchman wil met AI verrijkte add-on ‘de advocaat van morgen’ ondersteunen.

We hebben het hier over een, in Microsoft Word geïntegreerde, zoekrobot die instant clausules suggereert op basis van contracten uit de databases van advocaten.

‘Toen iedereen nog aan het praten was over ChatGPT hebben wij de technologie er achter al ingebouwd in Henchman’, claimt Gilles Mattelin, een van de oprichters van Henchman. ‘Die AI-toepassing stelt Henchman in staat om contracten te verrijken met nieuwe suggesties, te vertalen of grammaticaal volledig aan te passen aan de noden van de klant.’ In het België een schot in de roos, maar ook in Nederland, stelt Mattelin.

Computable | Henchman

LAATSTE NIEUWS

Botnet update Q1-Q2 2024

Het overzicht van botnetbedreigingen van Spamhaus geeft een uitgebreid overzicht van botnetactiviteit wereldwijd. Het bevat essentiële informatie van de meest recente ontwikkelingen in botnetactiviteiten. Naast...