DELTA – Ook andere aanbieders op glasvezelnetwerk
D

Met een open netwerk wil DELTA tegemoetkomen aan de vraag van Zeeuwen.

Via het glasvezelnetwerk van DELTA zijn vanaf 15 december 2022  ook andere providers beschikbaar.

Voor consumenten gaat het bovendien ook om de volgende aanbieders: MultiFiber, Freedom Internet, PlinQ, GlasNet en Libernet. Zakelijke klanten kunnen nu ook Enreach, Infopact, Helden van Nu, NG-BLU, Matrix en Weserve ontvangen via het Zeeuwse glasvezelnetwerk.

Het open netwerk is, bij het plaatsen van dit bericht, beschikbaar in de vijftien wijken waar al glasvezel van Delta is aangelegd. Op dit moment zijn dit wijken in Arnemuiden, Breskens, Goes, Hulst, Kapelle, Kloetinge, Krabbendijke, Kruiningen, Middelburg, Nieuw- en Sint Joosland, Oost-Souburg, Sint Laurens, Terneuzen, Vlissingen en Zierikzee.

Delta Fiber Netwerk

In de nabije toekomst komen daar nog eens 23 plaatsen bij. In totaal hebben nu 75.000 huishoudens toegang tot het glasvezelnetwerk van DELTA in Zeeland. Dat moeten er 100.000 zijn in het begin van het nieuwe jaar.

Omroep Zeeland

Trending

LAATSTE NIEUWS

Ook Britse overheid wil inzage in werking AI toepassingen

De Britse overheid is met name geïnteresseerd over 'model weights' die bedrijven gebruiken in hun AI-modellen. Dit soort factoren kunnen in een AI-toepassing de...

Bingewatchers