Digitale media in het leven van jonge kinderen
D

DigitaleBalans

Kinderen zitten echter niet altijd stil wanneer ze gebruik maken van deze digitale media. Bovendien kunnen digitale media bewegen ook juist stimuleren. Er zijn zeker vormen van digitaal mediagebruik die niet altijd ten koste gaan van bewegen en kennen – op het juiste moment en met de juiste begrenzing – ook sociale en mentale voordelen. Zo kunnen ze zorgen voor verbinding en ontspanning.

De inzet van digitale media kan een verrijkende werking hebben. Het is belangrijk om jonge kinderen te leren hoe ze er op een gezonde manier mee omgaan, zodat ze in hun verdere leven de juiste keuzes weten te maken voor zichzelf.

Visiestuk

LAATSTE NIEUWS

Datingfraude – Liefde in de val

In de huidige digitale wereld, waar datingapps de norm zijn geworden voor het vinden van liefde, schuilt een verborgen gevaar: datingfraude. Oplichters maken gebruik...