Moz://a lonkt naar social media
M

Mozilla, bekend van webbrowser Firefox, gaat zich richten op social media. De nieuwe site Mozilla.social moet een plek zijn die ‘mensen op de eerste plaats zet’.

Het principe is gebaseerd op fediverse instance, een is een server die is aangesloten op het federated universe (fediverse) netwerk.

Wellicht een redmiddel voor het noodlijdende Mozilla, dat volgens Bloomberg in zwaar weer zou verkeren. De organisatie krijgt ieder jaar een half miljard euro van concurrent Google, omdat de zoekmachine standaard in Firefox zit. Ondanks dat zou het niet lukken om daarmee vervolgplannen te financieren.

RTL Nieuws | Mozilla

LAATSTE NIEUWS

Botnet update Q1-Q2 2024

Het overzicht van botnetbedreigingen van Spamhaus geeft een uitgebreid overzicht van botnetactiviteit wereldwijd. Het bevat essentiรซle informatie van de meest recente ontwikkelingen in botnetactiviteiten. Naast...