Raspberry Pi SBC
R

Raspbrry1Een Raspberry Pi is een minicomputer. We noemen het soort computer ‘SBC’ (Single Board Computer). Simpel gezegd is het is een printplaatje met daarop alle belangrijke componenten die een computer nodig heeft, zoals de ARM-processor en alle benodigde aansluitingen.
Aan de universiteit van Cambridge is de Raspberry Pi ontwikkeld. Het was vooral bedoeld om kinderen enthousiast te maken om te gaan programmeren. De Raspberry Pi is heel goedkoop vergeleken met een β€œechte” computer en daarom stukken toegankelijker.

Welke modellen Raspberry zijn er te koop?

LAATSTE NIEUWS

Datingfraude – Liefde in de val

In de huidige digitale wereld, waar datingapps de norm zijn geworden voor het vinden van liefde, schuilt een verborgen gevaar: datingfraude. Oplichters maken gebruik...