Web3 voor Google Cloud
W

Google Cloud richt een team op voor het Web3-ecosysteem. Het team gaat blockchaintechnologie ontwikkelen en aandacht creëren voor crypto-gerelateerde oplossingen.

Het nieuwe team zal back-end-diensten ontwikkelen die klanten helpen bij het ontwikkelen van Web3-technologie. Google wil daarmee back-end diensten aanbieden aan ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in het samenstellen van hun eigen Web3-software terwijl het bedrijf strijdt om marktaandeel in cloudinfrastructuur tegen Alibaba, Amazon en Microsoft. Ook moeten deze diensten er voor zorgen dat ontwikkelaars makkelijker data uit blockchains kunnen gebruiken.

Techzine   CNBC

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

META’s ‘Accoord of betalen’

Meta probeert gebruikers te dwingen om ofwel akkoord te gaan met het delen van hun data voor gepersonaliseerde reclame op platforms zoals Facebook, ofwel...