Historische lancering Boeing’s Starliner
H

Drie keer is scheepsrecht. Na twee eerdere pogingen is de Starliner-capsule van Boeing dan toch eindelijk met succes haar missie naar het ISS begonnen. De capsule werd om 10:52 uur ET gelanceerd op een Atlas V-raket vanaf het Cape Canaveral Space Force Station in Florida.0

Dit is de eerste bemande vlucht van de Starliner-capsule van het bedrijf, die in samenwerking met NASA is ontwikkeld om astronauten van en naar het internationale ruimtestation ISS te vervoeren.

De bemanning van de Starliner bestond uit NASA-astronauten Barry “Butch” Wilmore en Sunita Williams. De vluchtleiding verwacht dat ze donderdag om 06:15 uur zullen aanmeren bij het International Space Station.

LAATSTE NIEUWS

Datingfraude – Liefde in de val

In de huidige digitale wereld, waar datingapps de norm zijn geworden voor het vinden van een date, schuilt een verborgen gevaar: datingfraude. Oplichters maken...