Allemaal hebben ze een AI-verhaal
A

ChatGPT blies op 30 november 2023 één kaarsje uit. Hoewel de generatieve AI-chatbot nog maar een jaar geleden de wereld overweldigde, is de impact enorm.

En het resultaat is zichtbaar. Een jaar geleden vertelden bedrijven zoals AWS, Oracle, HPE, Dell, Intel, Microsoft, Salesforce en Snowflake hun eigen verhaal. Vandaag schrijven ze allemaal een hoofdstuk in het grote AI-boek. Een paar voorbeelden:

Eén jaar vol veranderderingen en de lijst is nog lang niet compleet. Dat we ergens bovenaan de Gartner-hypecurve zijn beland is inmiddels wel duidelijk. De geest is in ieder geval uit de fles en niemand zal hem er weer terug in kunnen of willen stoppen…

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Ontwikkeling kweekvlees stagneert

Sinds mei 2024 wordt kweekvlees (kip) voor het eerst in de detailhandel verkocht bij Huber's Butchery in Singapore. Hoewel dit een doorbraak lijkt, is...