Malware Trends september 2023
M

Abuse.ch en Spamhaus verzamelen, volgen en delen bronnen met betrekking tot malwarecampagnes, waaronder de URL’s van malwaredistributiesites, malwarevoorbeelden en indicatoren van besmetting. Elke sectie in dit rapport geeft een gedetailleerd overzicht van wie en welke gegevens de afgelopen maand zijn gedeeld en toont mogelijke trends in malware-operaties.

Aanvankelijk gelanceerd als een privé-initiatief van een Zwitser die cybercriminaliteit wilde bestrijden, biedt abuse.ch tegenwoordig door de internetgemeenschap aangestuurde informatie over cyberdreigingen.

Het hoofddoel is daarbij het identificeren en volgen van cyberdreigingen, met specifieke focus op malware en botnets.

Download  Abuse.ch

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

META’s ‘Accoord of betalen’

Meta probeert gebruikers te dwingen om ofwel akkoord te gaan met het delen van hun data voor gepersonaliseerde reclame op platforms zoals Facebook, ofwel...