Samsung’s doe-het-zelf reparatie
S

Grote producenten zwichten voor duurzaamheid

Deze week heeft Samsung ‘Galaxy Self Repair’ in Korea gelanceerd. Daar kunnen klanten, naast de drie genoemde Galaxy S smartphones en de Galaxy Book Pro laptop, ook zelf enkele tv’s repareren.

Samsung heeft ervoor gekozen dat klanten met een Galaxy S20, S21 of S22, het scherm, de achterzijde en de usb-c connector zelf kunnen vervangen. Voor alle andere reparaties moet het toestel naar een Samsung servicecenter.

Voor de laptop’s zijn meer zelfservice-onderdelen beschikbaar, waaronder het scherm, de aan/uit knop en het touchpad. Bij de drie geselecteerde 30-inch tv’s kunnen klanten alleen het schermpaneel zelf vervangen.

Vorig jaar startte de Amerikaanse tak van Samsung, en in samenwerking met iFixit, al met een ‘doe-het-zelf-reparatieservice’ voor een drietal Galaxy S smartphone modellen (S20, S21, S22),de Galaxy Tab S7+ en de 15 inch Galaxy Book Pro en Galaxy Book Pro 360.

DutchCowboys

LAATSTE NIEUWS

Datingfraude – Liefde in de val

In de huidige digitale wereld, waar datingapps de norm zijn geworden voor het vinden van een date, schuilt een verborgen gevaar: datingfraude. Oplichters maken...