Samsung’s doe-het-zelf reparatie
S

Grote producenten zwichten voor duurzaamheid

Deze week heeft Samsung ‘Galaxy Self Repair’ in Korea gelanceerd. Daar kunnen klanten, naast de drie genoemde Galaxy S smartphones en de Galaxy Book Pro laptop, ook zelf enkele tv’s repareren.

Samsung heeft ervoor gekozen dat klanten met een Galaxy S20, S21 of S22, het scherm, de achterzijde en de usb-c connector zelf kunnen vervangen. Voor alle andere reparaties moet het toestel naar een Samsung servicecenter.

Voor de laptop’s zijn meer zelfservice-onderdelen beschikbaar, waaronder het scherm, de aan/uit knop en het touchpad. Bij de drie geselecteerde 30-inch tv’s kunnen klanten alleen het schermpaneel zelf vervangen.

Vorig jaar startte de Amerikaanse tak van Samsung, en in samenwerking met iFixit, al met een ‘doe-het-zelf-reparatieservice’ voor een drietal Galaxy S smartphone modellen (S20, S21, S22),de Galaxy Tab S7+ en de 15 inch Galaxy Book Pro en Galaxy Book Pro 360.

DutchCowboys

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Repair Café Koudekerke timmert aan de weg!

Eindelijk is hij er: de beachvlag van het Repair Café. Mochten bezoekers ons soms moeten zoeken, dan is dat nu voorbij. Of we nu...