ChatGPT weer beschikbaar in Italië
C

OpenAI komt tegemoet aan de eisen van de Italiaanse privacywaakhond en licht Italiaanse gebruikers voortaan beter in over hoe en waarom hun data wordt gebruikt. Het bedrijf voegde ook een leeftijdsverificatietool toe aan haar website.

Italiaanse gebruikers van ChatGPT kunnen voortaan ook een nieuw formulier raadplegen waarmee ze bezwaar kunnen maken tegen het verzamelen en het gebruik van hun data door OpenAI.

Tweakers

De hele discussie over ‘in Italië’ valt en staat natuurlijk bij het wel of niet gebruiken van een VPN-verbinding. Het is altijd mogelijk om je fysieke locatie te verhullen door via een buitenlandse proxy te surfen. Daar helpt niets aan, ook een overheid niet.

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Hoe herken ik AI-ondersteunde oplichting?

Oplichters, hackers en andere kwaadwillenden gebruiken AI op veel manieren, maar het uiteindelijke doel is meestal hetzelfde: je op valse links laten klikken of...