Eerste Nederlandse cryptopostzegel
E

Postzegels verzamelen iets van vroeger? Mooi niet! Stap in de wereld van cryptopostzegels en pionier met de allereerste NL crypto stamp.

De Nederlandse postzegel bestaat uit 2 delen: een fysieke postzegel en een digitale tweeling die je kunt verzamelen, uitwisselen en verhandelen in de blockchain. Een cryptopostzegel, dus! PostNL vraagt zelf €9,05 voor de papieren versie van de crypto-zegels. Het bedrijf volgt met de duo-zegel het voorbeeld van zijn collega’s van de Oostenrijkse Post. Het gaat dus niet om een nieuwe manier van frankeren, maar om iets wat als verzamelitem en NFT de boeken ingaat.

Je kunt de NL crypto stamp onchain (alléén via blockchain) kopen via de website van de Oostenrijkse Post. Dan koop je alleen de digitale tweeling via de blockchain. De fysieke postzegel ontvang je op aanvraag.

PostNL | Oostenrijkse Post | Cryptozegel-filatelie

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Hoe herken ik AI-ondersteunde oplichting?

Oplichters, hackers en andere kwaadwillenden gebruiken AI op veel manieren, maar het uiteindelijke doel is meestal hetzelfde: je op valse links laten klikken of...