Webshop of Nepshop?
W

Met de feestdagen in het vooruitzicht zullen er weer veel aankopen worden gedaan. De meesten onder ons weten inmiddels wel waar ze veilig hun kadootjes kunnen bestellen of welke webshop betrouwbaar is, maar er is altijd een groep mensen die zich laten misleiden door recenties en misleidende content van malafiede webshops.

Hoe herken je een nepshop? 

Mocht je hierna nog niet overtuigd zijn van de betrouwbaarheid van een webshop, surf dan even naar check.veiliginternetten.nl. Daar vul je de link of naam van de shop in en je krijgt een gedetailleerd overzicht van de organisatie die achter de online winkel zit.

Lees ook
ACM – webwinkels en nepkortingen

 

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Quishing – het nieuwe phishing

Voor elke vorm van communicatie of berichten die er zijn, kunt je er zeker van zijn dat oplichters en hackers een manier proberen te...

Bingewatchers