Webshop of Nepshop?
W

Met de feestdagen in het vooruitzicht zullen er weer veel aankopen worden gedaan. De meesten onder ons weten inmiddels wel waar ze veilig hun kadootjes kunnen bestellen of welke webshop betrouwbaar is, maar er is altijd een groep mensen die zich laten misleiden door recenties en misleidende content van malafiede webshops.

Hoe herken je een nepshop? 

Mocht je hierna nog niet overtuigd zijn van de betrouwbaarheid van een webshop, surf dan even naar check.veiliginternetten.nl. Daar vul je de link of naam van de shop in en je krijgt een gedetailleerd overzicht van de organisatie die achter de online winkel zit.

Lees ook
ACM – webwinkels en nepkortingen

 

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

META’s ‘Accoord of betalen’

Meta probeert gebruikers te dwingen om ofwel akkoord te gaan met het delen van hun data voor gepersonaliseerde reclame op platforms zoals Facebook, ofwel...