Kliksafe nieuwe partner van DELTA Fiber
K

Internetaanbieder Kliksafe gaat klanten rechtstreeks bedienen met snel glasvezelinternet via het netwerk van DELTA Fiber. Het koopt glasvezel niet langer in met tussenkomst van een derde partij.

Kliksafe is sinds 2003 de specialist op het gebied van internetfilters en met name het actief beschermen van vooral kinderen.

Directeur Bert Jan Peters van Kliksafe: ‘We zijn erg blij met dit partnership omdat het onze positie op de glasvezelmarkt versterkt en we onze klanten beter kunnen bedienen. Onze mensen staan dag en nacht in direct contact met de netwerk operators van DELTA.’

Volgens Albert Vergeer, COO van DELTA Fiber heeft Kliksafe veel klanten in de gebieden waar het netwerk van Delta Fiber ligt. Hij benadrukt dat wanneer meerdere partijen over een netwerk hun diensten aanbieden, de aanleg van dubbele glasvezelnetwerken niet nodig is voor een gezonde marktwerking.

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Ontwikkeling kweekvlees stagneert

Sinds mei 2024 wordt kweekvlees (kip) voor het eerst in de detailhandel verkocht bij Huber's Butchery in Singapore. Hoewel dit een doorbraak lijkt, is...