IFixit verkoopt originele Microsoft Surface-onderdelen
I

IFixit is begonnen met het verkopen van originele reserveonderdelen voor MS Surface-apparaten. Het bedrijf doet dat in samenwerking met Microsoft.

iFixit heeft nu originele Microsoft-vervangingsonderdelen voor de  Surface Pro 9,  Surface Laptop 5 en 13 andere Surface-modellen op voorraad. Met behulp van online demontagevideo’s, stapsgewijze handleidingen, probleemoplossing of Microsoft-servicehandleidingen is het makkelijker om zelf een reparatie uit te voeren.

De originele onderdelen van Microsoft zijn verkrijgbaar als onderdelen of als fixkits, die het OEM-onderdeel en alle benodigde gereedschappen voor reparatie bevatten.

iFixit verkoopt ook officiële oem-onderdelen voor de Steam Deck en Valve Index, Google Pixel-telefoons, een aantal Samsung-smartphones, HP-laptops en sinds kort ook muizen van Logitech.

Monitor Repair Hub

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

Eerlijkere verdeling waterschapslasten

Het wetsvoorstel voor een eerlijkere verdeling van de waterschapslasten is aangenomen door de Tweede Kamer. Waterschappen gaan daardoor vanaf 2026 verschillende tarieven hanteren voor...