Wat is FireFly?
W

Het heeft even geduurd, maar ook Adobe springt aan boord van de AI-trein. Adobe maakt zijn collectie aan creatieve generatieve AI-modellen, onder de noemer Firefly, wereldwijd beschikbaar.

Gebruik eenvoudige opdrachten en generatieve AI om alles te maken wat je maar kunt bedenken met de nieuwe Adobe Firefly-webapp. Alles is mogelijk, van fotorealistische portretten en fantasiewezens tot teksteffecten en frisse kleurenpaletten.

Bij de lancering bracht Adobe twee tools uit die gebruik maken van AI. De ene tool werkt als DALL-E, waarbij gebruikers een prompt kunnen typen om een afbeelding te genereren. De andere tool genereert gestileerde tekst en werkt als een soort AI-WordArt.

Adobe Firefly is op voor nu nog enkel als bèta te gebruiken via een website. Uiteindelijk is Adobe van plan om generatieve AI-tools te integreren met zijn creatieve apps, zoals Photoshop, Illustrator en Premiere.

Adobe Firefly

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

META’s ‘Accoord of betalen’

Meta probeert gebruikers te dwingen om ofwel akkoord te gaan met het delen van hun data voor gepersonaliseerde reclame op platforms zoals Facebook, ofwel...