China blokkeert Amerikaanse chips van Micron
C

In antwoord op het jarenlange handelsembargo tussen de VS en China, heeft de laatste besloten dat Micron geen producten meer mag leveren aan China.

Micron is één van de drie grote leverancier van geheugenchips en heeft, met de twee andere chipfabrikanten, 95% van de DRAM-markt in handen.

Daarmee is de weg vrij voor Samsung en SKhynix om het Chinese tekort aan te vullen. Het is echter nog maar de vraag of de Zuid-Koreanen dat willen. Ze zijn een belangrijke leverancier voor de VS en startten onlangs zelfs technologische en andere economische initiatieven om China buitenspel te zetten.

Micron  ITDaily

Lees ook
VS: Chinese ban op Micron-chips is economische dwang en wordt niet getolereerd

LAATSTE NIEUWS

Botnet update Q1-Q2 2024

Het overzicht van botnetbedreigingen van Spamhaus geeft een uitgebreid overzicht van botnetactiviteit wereldwijd. Het bevat essentiële informatie van de meest recente ontwikkelingen in botnetactiviteiten. Naast...