Repair Café Zierikzee
R

Locatie: het Wijkhuis
Schelphoekstraat 1
4301 XD Zierikzee

Geopend op iedere 2e zaterdag van de maand
Tijd: 10:00 – 14:00 uur
E: repaircafe@hartvanpoortambacht.nl  M: 06 1613 5186

Wij zijn op bovenstaande datums geopend om uw defecte apparaat voor huis of tuin te laten nakijken en repareren. Bijvoorbeeld een defecte koffiezetter, waterkoker, naaimachine, computer/IPad of printer, radio, tv, CD-speler, gereedschap of platenspeler.

Aanmelden voor een reparatie

Bij binnenkomst dient u zich eerst bij de gastvrouw te melden. Daar wordt, samen met u, een aanmeldingsformulier c.q. een Repairmonitor ingevuld met uw naam,het soort apparaat en het defect.

Huisregels

In het geval dat de in overleg met de klant reparateur het apparaat mee naar huis wil nemen voor verder onderzoek en/of reparatie, wordt u gevraagd om uw telefoonnummer op te geven. Door het  formulier te ondertekenen stemt u in met het privacy regelement dat Repair Café Zierikzee hanteert. Privacygevoelige informatie wordt na  reparatie uit onze database gewist. Wij bellen u zodra het apparaat weer opgehaald kan worden. Tijdens de reparaties kunnen foto’s worden gemaakt.

Repair Café Zierikzee werd medio mei 2017 opgestart door Marjan van Leeuwen.

Duurzaam

Bij het Repair Café Zierikzee staat het duurzaam gebruik van elektrische apparatuur van koffiezetters en waterkokers tot stofzuigers, huis- en tuingereedschap zoals boormachines, grasmaaiers en heggenscharen voorop. Ook audio apparaten en computers krijgen vaak een tweede leven. Onze naaisters kunnen u ook helpen met de juiste instelling van uw die naaimachine.

Herbruikbaar

Het Repair Café voorkomt het als maar toenemen van de afvalberg, met name ook doordat mensen met een smalle beurs door het Repaircafé op een schappelijke manier geholpen kunnen worden. Apparaten die niet meer gerepareerd kunnen worden, hebben vaak nog onderdelen die herbruikbaar zijn. Bovendien werkt Repair Café Zierikzee ook samen met Stadsboerderij De Punt, waar afgedankte apparaten in de WECYCLE-bak gaan. Op deze locatie wordt de bak opgehaald door een recyclebedrijf voor bruikbare onderdelen en eventueel hergebruik.

Doneren

Voor nieuwe onderdelen bij reparaties, zoals schakelaars en zekeringen, ritsen e.d. wordt een vergoeding van de klanten gevraagd. Reparaties zijn in principe gratis, maar een bijdrage in de fooienpot wordt zeer op prijs gesteld. Van deze bijdragen kan bij voorbeeld weer nieuw reparatiegereedschap aangeschaft worden.

LAATSTE NIEUWS

Botnet update Q1-Q2 2024

Het overzicht van botnetbedreigingen van Spamhaus geeft een uitgebreid overzicht van botnetactiviteit wereldwijd. Het bevat essentiële informatie van de meest recente ontwikkelingen in botnetactiviteiten. Naast...