Hulp bij wiskunde, natuurkunde en meetkunde
H

Of je je nu verdiept in een wiskundeboek of je tot Google Search wendt om meer context te krijgen over een ingewikkeld natuurkundig probleem, het kan soms moeilijk zijn om precies te beschrijven wat je zoekt.

Met nieuwe functies in Search en Lens van Google kun je nu ook STEM-concepten visualiseren en uitzoeken welke vergelijking je moet gebruiken door er op een natuurlijkere en intuïtievere manier naar te zoeken. STEM is de Engelse afkorting voor Science, Technology, Engineering en Mathematics.

Heb je een wiskundig probleem en weet je niet helemaal zeker weet wat de volgende stap moet zijn? Zoek het probleem op in Zoeken, ook voor hulp krijgen bij onderwerpen als trigonometrie en calculus. Typ gewoon uw vergelijking  of integraal in de zoekbalk, of maak een foto met Lens, voor een stapsgewijze uitleg en oplossing. Je kunt ook “math solver” typen om de ervaring eens te proberen.

Voor desktop en binnenkort ook op mobiel.

Trending in deze nieuwscategorie

LAATSTE NIEUWS

META’s ‘Accoord of betalen’

Meta probeert gebruikers te dwingen om ofwel akkoord te gaan met het delen van hun data voor gepersonaliseerde reclame op platforms zoals Facebook, ofwel...